Prečo je výhodné používať obojok PatPet T700: hlavné výhody

Prečo je výhodné používať obojok PatPet T700: hlavné výhody

    1. Univerzálny pre rôzne veľkosti psov: Obojok PatPet T700 je vhodný pre psy od 7 kg do 45 kg, čo zahŕňa menšie aj väčšie plemená. Jeho pohodlná nastaviteľná dĺžka (26-65 cm) umožňuje jednoduchú prispôsobenie veľkosti obojku pre vášho psa.

    2. Viacúrovňový tréning: T700 ponúka tri spôsoby tréningu - zvukový, vibračný a elektrostatický impulz. Tieto metódy tréningu sa dajú nastaviť v 8 rôznych úrovniach intenzity, čo vám umožní prispôsobiť tréning podľa potrieb vášho psa.

    3. Dlhý dosah: Vysielač má dosah až 600 metrov, čo poskytuje dostatočný priestor pre pohyb psa na väčších plochách. Toto rozsiahle pokrytie je ideálne pre psov s vysokou úrovňou energie alebo pre tých, ktorí potrebujú väčší priestor na cvičenie.

    4. Výdrž batérie: Obojok PatPet T700 je vybavený kvalitným lithium-ionovým akumulátorom s kapacitou 250 mAh, ktorý poskytuje dlhú výdrž batérie. V pohotovostnom režime môže obojok vydržať až 80 dní, zatiaľ čo nabíjanie trvá iba 3 hodiny.

    5. Odolnosť voči vode: T700 je navrhnutý tak, aby odolal vode a poveternostným vplyvom. Vysielač je odolný voči vode s hodnotou IPX5, zatiaľ čo obojok má hodnotu IPX7. To umožňuje použitie obojku v daždi, snehu alebo dokonca pri plávaní.

    6. Možnosť ovládať viac obojkov: Vysielač PatPet T700 môže obsluhovať až dva obojky súčasne, čo je ideálne pre majiteľov viacerých psov. Prepínanie medzi obojkami je jednoduché pomocou vysielača.

    7. Praktický dizajn: Vysielač má podsvietený LCD displej, ktorý umožňuje ľahko vidieť nastavenia aj počas prechádzok alebo tréningov v noci. Obojok je navrhnutý tak, aby bol pohodlný a nezavadzal psíkovi v pohybe, vďaka čomu je pre vášho štvornohého priateľa komfortný.

       

    8. Vzhľadom na všetky tieto výhody je PatPet T700 ideálnou voľbou pre vás a vášho psa. Či už ste začiatočník alebo skúsený tréner psov, elektronický tréningový obojok PatPet T700 vám poskytne všetko, čo potrebujete pre účinný a bezpečný tréning vášho psa. Jeho výkonné funkcie, pohodlný dizajn, dlhá výdrž batérie a záruka vám zabezpečia pohodlie a spokojnosť pri tréningu, prechádzkach či voľnom čase so svojím štvornohým priateľom.

    9. Bezproblémové vrátenie: Ak si po kúpe obojku rozmyslíte svoje rozhodnutie, môžete tovar vrátiť bez udania dôvodu do 30 dní. Táto politika vrátenia znižuje riziko a umožňuje vám kúpiť produkt s väčšou dôverou.

    10. Zákaznícka podpora: Zákaznícka podpora je dostupná 7 dní v týždni, od 8:00 do 20:00, pričom zákazníkom poskytuje rady a pomoc. Táto úroveň podpory zabezpečuje, že budete mať k dispozícii odbornú pomoc, ak budete potrebovať rady ohľadom používania obojku alebo tréningu vášho psa.

    11. Cena a záruka: PatPet T700 ponúka skvelú hodnotu za peniaze, keďže ponúka vysokú kvalitu za priaznivú cenu. Okrem toho sa dodáva s 3-ročnou zárukou, ktorá zahŕňa aj zabudovaný akumulátor.

Vzhľadom na všetky tieto výhody je PatPet T700 ideálnou voľbou pre vás a vášho psa. Či už ste začiatočník alebo skúsený tréner psov, elektronický tréningový obojok PatPet T700 vám poskytne všetko, čo potrebujete pre účinný a bezpečný tréning vášho psa. Jeho výkonné funkcie, pohodlný dizajn, dlhá výdrž batérie a záruka vám zabezpečia pohodlie a spokojnosť pri tréningu, prechádzkach či voľnom čase so svojím štvornohým priateľom.

patpet T700