Prečo je výhodné používať obojok Benpet 776

Prečo je výhodné používať obojok Benpet 776

V poslednom čase sa elektronické obojky stali obľúbeným tréningovým nástrojom pre mnohých majiteľov psov. Medzi mnohými dostupnými značkami a modelmi je jeden, ktorý sa výrazne odlišuje – obojok Benpet 776. Tento vodotesný výcvikový obojok je navrhnutý pre všetky typy psov od 2,5 kg do 90 kg a ponúka výrazné výhody, ktoré ho odlišujú od konkurencie. Nasleduje podrobný popis tohto výnimočného obojka.

  1. Tichá a šetrná signalizácia: Benpet 776 ponúka tichú a šetrnú signalizáciu vďaka gumovým krytkám umiestneným na kontaktných bodoch. Toto riešenie zabezpečuje pohodlie aj pre citlivé psy alebo tie, ktoré sú náchylné na vyrážky.

  2. Spoľahlivá kontrola na diaľku: S obojkom Benpet 776 môžete kontrolovať svojho psa na vzdialenosť až 800 metrov. Takáto výkonná diaľková kontrola umožňuje efektívny tréning v širokom spektrách situácií, od začiatočníckych cvikov po pokročilé úrovne.

  3. Viacnásobná signalizácia: Obojok Benpet 776 ponúka tri varianty signalizácie: elektrostatický impulz, vibráciu a zvukový signál. Tieto rôzne možnosti vám umožnia prispôsobiť výcvik na základe potrieb a povahy vášho psa.

  4. Vodeodolnosť: Obojok je plne vodotesný a ponoriteľný, čo zaručuje bezproblémové použitie pri tréningu či zábave vo vode. To zaisťuje, že váš pes môže bez obáv pokračovať v tréningu, aj keď sa ocitne vo vlhkom alebo mokrom prostredí.

  5. Možnosť trénovať viac psov naraz: Benpet 776 umožňuje pripojiť k vysielačke až 3 prijímače, čo znamená, že môžete s jedným vysielačom trénovať až 3 psy súčasne. To je výhodou najmä pre domácnosti s viacerými psami alebo pre profesionálne výcvikové centrá.

  6. Nočné použitie a podsvietený displej: Obojok Benpet 776 je vybavený podsvieteným displejom, ktorý umožňuje jednoduché ovládanie a čítanie informácií aj za slabého svetla alebo počas noci. To vám uľahčí tréning alebo prechádzky s vaším psom aj v tmavších hodinách.

  7. Kvalitný materiál a nastaviteľný obojok: Remienok obojku je vyrobený z kvalitného PVC a je možné ho nastaviť v rozmedzí od 20 do 65 cm. To zaisťuje pohodlné a bezpečné nosenie pre psy rôznych veľkostí a plemien.

     

  8. Dobíjateľné batérie: Vysielač aj prijímač sú vybavené nabíjateľnými Li-Ion akumulátormi, čo znižuje potrebu neustáleho výmeny batérií a šetrí životné prostredie.

  9. Dlhodobá podpora a záruka: Benpet 776 je oficiálne distribuovaný na Slovensku a ponúka až 3-ročnú záruku vrátane zabudovaných akumulátorov. Taktiež je k dispozícii zákaznícka podpora 7 dní v týždni (od 8:00 do 20:00) na telefónnom čísle 0903 960 268.

 

 

Zhrnutie: Benpet 776 je výcvikový obojok, ktorý prináša radu výhod, ako sú šetrná signalizácia, vodotesnosť, viacnásobná signalizácia, možnosť trénovať viac psov naraz, nočné použitie a podsvietený displej, kvalitný materiál, dobíjateľné batérie, dlhodobá podpora a záruka, ako aj možnosť vrátenia tovaru bez udania dôvodu. Tieto výhody robia Benpet 776 skvelou voľbou pre majiteľov psov všetkých veľkostí a plemien, či už ste začiatočník alebo skúsený kynológ.

 

Možnosť vrátenia tovaru bez udania dôvodu: V prípade nespokojnosti s produktom je možné ho bez udania dôvodu vrátiť do 30 dní od zakúpenia.